Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας όρισε ως υγεία, την υγεία στο σωματικό, στο συναισθηματικό, στο ψυχικό και στο κοινωνικό επίπεδο.
Σε μία προσπάθεια έκφρασης των 4 πυλώνων της υγείας, η Δρ Μαρκέλα Γρηγορίου, Διδάκτορας Ψυχιατρικής μαζί με τον εκπαιδευτικό Λουκά Παναγή, έγραψαν 4 παραμύθια, το κάθε ένα εκ των οποίων αναφέρεται σε ένα πυλώνα υγείας προσομοιάζοντας τον με μία εποχή του χρόνου. Οι ήρωες των βιβλίων -παραμυθιών είναι ο Τίμο και η Ίρις.
Η εκδήλωση παρουσίασης των βιβλίων είχε μεγάλη επιτυχία και περιλάμβανε κουκλοθέατρο χορό και τραγούδι. Παράλληλα υπήρχαν διάφορες δραστηριότητες για παιδιά σχετικές με την υγεία.
Η κλινική μας, έδωσε το παρόν της στον πάγκο της σωματικής υγείας και συγκεκριμένα της στοματικής υγείας. Ο Προκόπης το γαϊδουράκι που έτρωγε γιαούρτι έδωσε το παρόν του και είδε πολλούς από τους φίλους του που φοιτούν στα νηπιαγωγεία, διδάσκοντας τους τι να τρώνε για έχουν γερά δόντια και δυνατό σώμα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες που όλοι έχουν ένα και μοναδικό σκοπό: Να προάγουν την ΥΓΕΙΑ του παιδιού σε όλα τα επίπεδα.