Δρ. Πέτρος Κόκκινος, DDS, Ειδικός Ορθοδοντικός

Ο Δρ. Πέτρος Κόκκινος αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή Αθηνών και ειδικεύθηκε στην ορθοδοντική στην οδοντιατρική σχολή του Louisiana State University (LSU) στη Νέα Ορλεάνη ,στις ΗΠΑ. Αργότερα εξειδικεύθηκε στην Κρανιογναθική ορθοδοντική και ιατρική σύγκλεισης των δοντιών στο Σαν Φρανσισκο στις ΗΠΑ με τον καθηγητή Sadao Sato.
Είναι επισκέπτης λέκτωρας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ορθοδοντικής της οδοντιατρικής σχολής του πανεπιστημίου LSU στις ΗΠΑ.
Εξιδικεύεται :1) Στη θεραπεία ασθενών με δυσλειτουργίες του κρανιογναθικού συμπλέγματος (πόνος και ήχοι στις κροταφογναθικές αρθρώσεις, περιορισμός στη διάνοιξη του στόματος, συχνοί πονοκέφαλοι, ημικρανίες, βούισμα στα αυτιά, χρόνιος αυχενικός πόνος κλπ) 2) Στη μη χειρουργική αντιμετώπιση ασθενών με σοβαρές σκελετικές δυσαρμονίες των οποίων η θεραπεία με την συμβατική ορθοδοντική θα γινόταν με ορθογναθική επέμβαση και 3) Στην πρόληψη και έγκαιρη διόρθωση σκελετικών δυσαρμονιών στα παιδιά ώστε μεγαλώνοντας να μη χρειαστούν χειρουργική επέμβαση .
Είναι ένας από τους ιδρυτές του κέντρου Kokkinos smile clinic το οποίο εξιδικεύεται στην ορθοδοντική και παιδοδοντια.
Δίνει διαλέξεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό και έχει δημοσιεύσει αριθμό άρθρων σε διεθνή περιοδικά.

Δρ. Nίκη Κόκκινου, DDS

Σπούδασε Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έλαβε το πτυχίο του Χειρουργού Οδοντιάτρου το 1988.

Έλαβε πτυχίο ειδίκευσης στην Παιδοδοντιατρική από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Λουϊζιάνα Louiziana State University (LSU) το 1993. Ακολούθως, εργάστηκε ως βοηθός κλινική καθηγήτρια στο πιο πάνω πανεπιστήμιο.

Κατά τη φοίτησή της στο πανεπιστήμιο LSUMC βραβεύτηκε με το βραβείο Ralf McDonald για το καλύτερο μεταπτυχιακό ερευνητικό έργο στις Η.Π.Α. στον τομέα της Παιδοδοντιατρικής για το έτος 1994.

Διετέλεσε Πρόεδρος παιδοδοντιατρικής εταιρείας Κύπρου για τα έτη 2010-2016.
Εκλέχτηκε ευρωπαϊκή επίτροπος της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Παιδοδοντιατρικής για τα έτη 2015-2019.

Δρ. Δέσπω Σωτηρίου, DDS, MsC 

Σπούδασε Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έλαβε το πτυχίο του Χειρουργού Οδοντιάτρου το 2005. Έλαβε πτυχίο ειδίκευσης στην Παιδοδοντιατρική από την Οδοντιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών το 2010 και μεταπτυχιακό δίπλωμα στο ίδιο αντικείμενο (MSc) το 2011. Ταυτόχρονα με τις σπουδές της, εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ίδιο πανεπιστήμιο. 1ο Βραβείο Έρευνας για μεταπτυχιακούς φοιτητές  – Τμήμα Παιδοδοντιατρικής Αθηνών με θέμα «Clinical performance and survival of fixed space maintainers: A 7 – year retrospective cohort investigation».

Δρ. Ελένη Σιάμπλεττου

Σπούδασε οδοντιατρική στην 1η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Καρόλου στην Πράγα, Τσεχία. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Προηγμένης Οδοντιατρικής όπου επικεντρώθηκε στην αισθητική οδοντιατρική και αποκατάσταση εμφυτευμάτων.
H Δρ. Σιάμπλεττου έχει εκπαιδευτεί στον τομέα της Κροταφογναθικής Οδοντιατρικής (Functional Dentistry) για να προσφέρει λύσεις σε δυσλειτουργίες σύγκλεισης και κροταφογναθικής άρθρωσης.

Η Ελένη Σιάμπλεττου είναι υπεύθυνη για τις θεραπείες στην Κλινική Εφήβων.